Augusztusi teendők | 2017

csütörtök, augusztus 03, 2017

Sziasztok! Ismét eltelt egy hónap, és lassan itt van az iskola. Ki kell használni ezt az utolsó hónapot, és mindenre IGEN-t mondani. Az előző hónapi teendőkből minden összejött, minden jól sikerült. Ebben a cikkben az Augusztusi teendőimet olvashatjátok.


  1. Általában nagyon meleg szokott lenni ebbe a hónapban így mindenképpen kint szeretnék lenni a szabadban. Még jobban lebarnulni. 
  2. Apukámnak ebben a hónapban, 23.-án lesz a születésnapja, és egy kis bulit csapni neki. Mivel Németországban dolgozik ezért csak 24.-én fog hazajönni éjfél fele, így pénteken lesz megtartva a szülinapja. 
  3. Ahogy már mondtam a következő hónapba iskola, így az iskolai tanszereket, íróeszközöket is be kell szerezni.
  4. Nyereményjátékot szeretnék indítani egy cég jóvoltából. ( Már úgy volt, hogy küldik a csomagot, csak valahol megakadt.) Így lehet, hogy tolódni fog. 
  5. Rendeltem egy-két ruhát amik ebben a hónapban jönnek meg (remélhetőleg). Augusztus vége fele megyek bevásárolni ugye a leárazások miatt, így a hónap végére tervezek egy nagy haul cikket. 
  6. Vannak olyan ruháim amit már egyáltalán nem hordok, elszeretném őket adni. ( Ha valakit érdekel, és S-es a mérete akkor szóljon! :D ) 
  7. Több interjút csinálni. Gyakorolnom kell, hogy felvegyenek a munkára amit kinéztem. 
  8. Egyet sétálni a Tatai tó körül, már régi álmom, hogy ott tudjam megnézni a naplementét. 
  9. Tatabányára fogok járni iskolába. Az iskolám nagyon messze van a buszvég állomástól, ezért vonattal fogok járni tatától, a barátnőmmel megbeszéltük aki az osztálytársam lesz, hogy egyik reggel csinálunk egy próba utat fel az iskolához. 
Ennyi lenne erre a hónapra azok a nagyobb dolgok amiket szeretnék megcsinálni. Remélem összejön, mert az utolsó hónapot nem akarom otthon ülve tölteni.

Nektek mi a program erre az utolsó hónapra?

Puszi:

You Might Also Like

0 megjegyzés

Ennyien jártak itt.

Instagram